Suklaarusina-kaurakeksit

Sekoita kuivat aineet sulatettuun rasvaan ja rahkaan ohjeen järjestyksessä.

Sekoita maitoon 1 tl soodaa ja lisää lopuksi taikinaan.

Maustaa voit taikinaa oman mielen mukaan vaniljalla, kanelilla, mintulla tai käyttää esim.

kuivattuja marjoja jne.
Lusikoi pellille pieniä nokareita ja painele ne tasaisiksi.

Paista 200 asteessa n. 10 min.
Lisänä toimii erinomaisesti maustamaton tuorejuustonokare!

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 12 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pehmeä rasvaton maitorahka 0,3% (Valio), annos 250g19g12kcal1.9g0.8g0.1g0g
Margariini, flora kevyt 40 4.9g18kcal0g0.3g1.9g0g
Sokeri 17g67kcal0g16.5g0g0g
Suklaarusina (Panda), annos 100g16g67kcal0.7g10.3g2.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 13g43kcal1.3g8.8g0.2g0.4g
Kaurahiutale 35g131kcal5.1g19.9g2.6g3.5g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen15g4.8kcal0.5g0.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.6g6.2kcal0g1.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana240g699kcal19g117.6g14.6g7.8g
Valittu annoskoko120g349kcal9.5g58.8g7.3g3.9g
Annoskoko puolitettuna60g175kcal4.8g29.4g3.7g2g
Arvot/100g100g291kcal7.9g49g6.1g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=337333