Manteli-karpalokeksit

Pilko mantelit tai käytä valmista rouhetta.

Sekoita ensin kuiva-aineet keskenään.

Sekoita tuorepuristettu appelsiinimehu, siirappi, hunaja ja öljy keskenään sekaisin ja lisää kuiva-aineisiin.

Sekoita huolella seos suht tasaiseksi ja ota lusikalla kekoja pellille.

Paista uunissa noin 175C 20 min.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 30 grammaa

Tuulia8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Manteli 19g114kcal4.4g1.2g10g1.3g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl11g36kcal1.5g5.9g0.7g1.2g
Vehnäjauho puolikarkea 21g72kcal2.1g14.8g0.3g0.7g
Rypsiöljy 7.9g70kcal0g0g7.9g0g
Vehnälese 2.6g6kcal0.4g0.4g0.1g1g
Täysmehu, appelsiinitäysmehu 26g12kcal0.1g2.6g0g0g
Karpalo, kuivattu (Pirkka), annos 25g11g38kcal0g9.4g0.1g0.5g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 4g15kcal0.7g0.4g0.9g1.2g
Hunaja 7.9g26kcal0g6.4g0g0g
Siirappi, tumma11g34kcal0g7.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana240g844kcal18.4g97.8g40g11.8g
Valittu annoskoko120g422kcal9.2g48.9g20g5.9g
Annoskoko puolitettuna60g211kcal4.6g24.5g10g3g
Arvot/100g100g352kcal7.7g40.8g16.7g4.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266500