HP-salaattikastike

Murskaa valkosipulit ja sekoita kaikki aineet öljyä ja vettä lukuunottamatta.

Lisää öljy sekaan aluksi tipoittain samalla voimakkaasti sekoittaen.

Ohenna tarpeen mukaan vedellä.

Alkupeäisessä reseptissä sokeria oli 3,5, desiä.

Minusta se oli liikaa ja ehkäpä sokerin voisi korvata kokonaan makeutusaineella tai jättää kokonaan pois.

Reseptistä tulee n. 99 annosta ja yksi annos painaa n. 20 grammaa

Timppa74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hp kastike original/100g13g16kcal0.1g3.6g0g0g
Sokeri 5g20kcal0g5g0g0g
Sinappi 30g39kcal1.3g4.2g1.8g0.5g
Valkosipuli 2.1g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g1.8g0.4kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl59g533kcal0g0g59.3g0g
Vesi8.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana240g1222kcal3.2g26.4g122.2g1g
Valittu annoskoko120g611kcal1.6g13.2g61.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna60g306kcal0.8g6.6g30.6g0.3g
Arvot/100g100g509kcal1.3g11g50.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=222821