Punainen paputahna

Liota punaisia adzukipapuja yön yli. Huuhdo.

Laita kattilaan kiehumaan.

Kun saavuttaa kiehumispisteen laita hella pois päältä ja anna papujen olla 5 min. Vaihda vesi.

Keitä pavut kypsiksi miedolla lämmöllä.

Kun pavut ovat kypsiä laita lämpö täysille ja lisää sokeri.

Keitä tavoite tahmeuteen.

Jäähdytä.

Laskennallisesti 1 annos on 1 iso ruokalusikallinen.

Reseptistä tulee n. 35 annosta ja yksi annos painaa n. 20 grammaa

Sariel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Adzukipapu raaka (Risetti), annos 48g34g110kcal7.5g19.9g0.3g4.1g
Sokeri 34g139kcal0g34.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 51g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana240g498kcal15g108.4g0.6g8.2g
Valittu annoskoko120g249kcal7.5g54.2g0.3g4.1g
Annoskoko puolitettuna60g125kcal3.8g27.1g0.2g2.1g
Arvot/100g100g207kcal6.3g45.2g0.3g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=326976