Paras pestokastike

Kuullosta pinjansiemenet (vaalean rusehtaviksi) 10g öljyä ja kaada talouspaperin päälle, jotta ylimääräiset rasvat imeytyy pois.

Pilko juusto monitoimikoneessa pieneksi ja lisää basilikan lehdet, öljy, valkosipuli ja pinjanisiemenet.

Sekoita tasaiseksi tahnaksi.

Nauti esim.

tumman spagetin kera.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Nisa74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore 27g7.4kcal0.9g0.3g0.2g0.4g
Pecorino romano (Castelli), annos 50g30g119kcal6.6g0g9.9g0g
Pinjansiemenet, Parrots25g154kcal7.2g3.2g13.6g0.9g
Valkosipuli 4g4.4kcal0.3g0.7g0g0.1g
Auringonkukkaöljy (Keiju), annos 5g34g304kcal0g0g33.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana240g1178kcal30g8.4g115g2.8g
Valittu annoskoko120g589kcal15g4.2g57.5g1.4g
Annoskoko puolitettuna60g295kcal7.5g2.1g28.8g0.7g
Arvot/100g100g491kcal12.5g3.5g47.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368640