Hirvenjauhel, kinkku hernekeitto

Liota herneet yön yli, huuhtele ja laita kiehumaan.

Ruskista pannulla jauheliha ja mausta oman maun ja lisää herneiden mukaan jonka jälkeen kinkkukuutiot pannulle ruskistumaan ja sit kattilaan, anna porista levyllä n. tunti.

Ja ei ku syömään.

Valmista keittoa tulee n. 3litraa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Herne, kuivattu, Rainbow19g53kcal3.4g11.9g0.2g1.9g
Hirvenjauheliha oma saalis15g17kcal3.3g0g0.5g0g
Pizzakuutiot (Portti), annos 300g11g15kcal1.2g0.2g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana240g169kcal15.8g24.2g3.4g3.8g
Valittu annoskoko120g84kcal7.9g12.1g1.7g1.9g
Annoskoko puolitettuna60g42kcal4g6.1g0.9g1g
Arvot/100g100g70kcal6.6g10.1g1.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=105226