Karpit mantelileivät

Laita uuni lämpiämään 225 asteeseen.

Sekoita kulhossa kananmunat ja rahka.

Yhdistä kuivat aineet keskenään ja sekoita kananmuna-rahkaseokseen.

Lisää juustoraaste.

Muotoile taikinasta kuusi sämpylää.

Paista 225 asteessa noin 12 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 30g43kcal3.8g0.1g3.1g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki25g14kcal2.1g1.2g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)2.5g0.2kcal0g0g0g2.1g
Seesaminsiemen kuorineen gogreen, 100 g5g29kcal0.9g0.4g2.5g0.6g
Kauralese 13g45kcal2.3g5.7g1g2.2g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g13g75kcal2.6g0.8g6.8g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%30g69kcal8.7g0.8g3.6g0g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana240g558kcal41g19.8g34g9.8g
Valittu annoskoko120g279kcal20.5g9.9g17g4.9g
Annoskoko puolitettuna60g140kcal10.3g5g8.5g2.5g
Arvot/100g100g233kcal17.1g8.3g14.2g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=114658