Sitruunamarengit

Aineet kulhoon ja vatkaa kovaksi vaahdoksi.

Vaahto on valmista, kun kipon voi kääntää ylösalaisin (omalla vastuulla).

Nostele pikkulusikalla pieniä nokareita leivinpaperille ja paista pari tuntia ~100 asteessa.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 10 grammaa

Mir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkuainen (100g)95g40kcal9.3g1.4g0.1g0g
Sokeri 20g82kcal0g20.2g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton4.8g1kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana240g246kcal18.6g43.4g0.2g0g
Valittu annoskoko120g123kcal9.3g21.7g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna60g62kcal4.7g10.9g0.1g0g
Arvot/100g100g102kcal7.8g18.1g0.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=123859