Paella

Ruokalusikallinen öljyä pasitamiseen.

Kypsennä suikaloitu sipuli ja pilkottu valkosipulit pannulla.

Lisää hernemaissipaprikat, ja paista ne kypsiksi.

Lisää keitettyä riisiä, mausta soijalla ja kurkumalla.

Kun pasitos on kuuma, lisää lopuksi katkaravut (Apetit suolaliemessä) ja simpukat(suolaliemessä).

Sopii sellaisenaan, myös kalan lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy (100g)1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Riisi, keitetty, suolaa 14g19kcal0.3g4.3g0g0.1g
Hernemaissipaprika rainbow (Rainbow), annos 100g42g30kcal2.1g5.1g0.3g0g
Soijakastike 1.4g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Katkarapuja liemessä 170g (Pirkka)40g30kcal7.2g0.2g0.4g0g
Simpukkasäilyke, vedessä (Kela 1989), annos 100g19g18kcal3.7g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana240g223kcal27g20g5g0.2g
Valittu annoskoko120g112kcal13.5g10g2.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna60g56kcal6.8g5g1.3g0.1g
Arvot/100g100g93kcal11.2g8.3g2.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=171560