Mummin maustevoi

Vaahdota sähkövatkaimella voi vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää mukaan pikkuhiljaa liruttaen vesi.

Jatka liruttamista öljyllä.

Viimeisenä kippaa sekaan rahka ja sekoita.

Ripauta sekaan hieman suolaa.

Mausta mielesi mukaan esim.

valkosipulilla, ruohosipulilla, rakuunalla tai muilla yrteillä.

Kokeile myös chiliä, aurinkokuivattua tomaattisilppua tai valmiita maustesekoituksia.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi (perinteinen meijerivoi)33g235kcal0g0g26.1g0g
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 22g195kcal0g0g22g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki41g23kcal3.5g2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana240g906kcal7g4g96.4g0g
Valittu annoskoko120g453kcal3.5g2g48.2g0g
Annoskoko puolitettuna60g227kcal1.8g1g24.1g0g
Arvot/100g100g377kcal2.9g1.7g40.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=182880