Porsaan sisäfilee uunissa

File leikataan viipaleiksi, paistetaan pannulla ja ladotaan vuokaan.

Päälle kaadetaan kermaa, murennettua Mustapekkajuustoa ja mausteeksi mustapippuria sekä hieman suolaa.

Pippurijuuston määrä kannattaa miettiä syöjien makumieltymysten mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan sisäfilee marinoitu (Hk), annos 150g73g88kcal12.4g1.2g3.6g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)10g49kcal1.3g0.8g4.6g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%37g44kcal1.1g1.6g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana240g361kcal29.6g7.2g23.8g0g
Valittu annoskoko120g181kcal14.8g3.6g11.9g0g
Annoskoko puolitettuna60g90kcal7.4g1.8g6g0g
Arvot/100g100g151kcal12.3g3g9.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=186546