Pikaborschkeitto

Silppua sipuli, paista öljyssä, lisää jauhelija ja kypsennä.

Siirrä liha-sipuliseos kattilaan, lisää mausteina chili/mustapippuri, meirami, ripaukset suolaa ja sokeria.

Lisää vesi ja liemikuutiot, punajuuriperunasose sekä raastetut vakuumipunajuuret.

Tarjoa keiton kanssa ranskankermaa/smetanaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 384 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%22g37kcal4.4g0g2.2g0g
Punajuuriperunasose, luomu (Pirkka), annos 500g16g8.6kcal0.3g1.9g0g0g
Punajuuri 14g5.4kcal0.1g1g0g0.4g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.7g1.9kcal0.1g0g0.1g0g
Sipuli 6.3g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.5g4.2kcal0g0g0.5g0g
Salaattijuusto (Pirkka), annos 100g4.7g13kcal0.8g0.1g1g0g
Vesi56g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana240g144kcal11.6g6.6g7.6g1g
Valittu annoskoko120g72kcal5.8g3.3g3.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna60g36kcal2.9g1.7g1.9g0.3g
Arvot/100g100g60kcal4.8g2.7g3.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=187114