Mustikkapiirakka Anrin pohjalla

Sulata rasva ja lisää maito, kiehauta ja jäähdytä.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää jauhot ja neste.

Kaada vuokaan ja laita päälle mustikat.

Paista 250 C 20-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Neppari74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl15g19kcal1.9g0.1g1.3g0g
Sokeri 21g87kcal0g21.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 20g70kcal2.1g14.3g0.2g0.7g
Leivinjauhe 0.9g1.7kcal0g0.4g0g0g
Voi 9g68kcal0.1g0g7.6g0g
Maito, Kevyt16g7.2kcal0.5g0.8g0.2g0g
Mustikka metsä- 38g17kcal0.2g2.4g0.2g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana240g539kcal9.6g78.6g19g3.8g
Valittu annoskoko120g270kcal4.8g39.3g9.5g1.9g
Annoskoko puolitettuna60g135kcal2.4g19.7g4.8g1g
Arvot/100g100g225kcal4g32.8g7.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=189149