Maa-artisokkalaatikko

Kuori sileämmät maa-artisokat ja keitä ne vedessä.

Keitä epätasaisemmat maa-artisokat kuorineen ja kuori ne keitettyinä.

Kypsymisaika on 5-15 minuuttia.

Soseuta kypsät maa-artisokat esimerkiksi monitoimikoneessa.

Lisää joukkoon mausteet, munat ja ranskankerma.

Sekoita tasaiseksi.

Kaada voideltuun uunivuokaan ja paista 175 asteessa noin 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maa-artisokka 48g22kcal0.2g3.9g0.1g1.9g
Kananmuna kuoreton 21g30kcal2.6g0.1g2.1g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g14g4.2kcal0.1g0.6g0g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 38g104kcal0.8g1.1g10.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana240g319kcal7.4g11.4g25.4g3.8g
Valittu annoskoko120g160kcal3.7g5.7g12.7g1.9g
Annoskoko puolitettuna60g80kcal1.9g2.9g6.4g1g
Arvot/100g100g133kcal3.1g4.7g10.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256957