Banaanikakku

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Sekoita joukkoon jauhot, leivinjauhe, vaniljasokeri, voisula ja banaanisose.

Kaada voideltuun/korppujauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 30min (kostea kakku) - 50min (kuiva kakku).

Halutessa kuorruta kakku vesihauteessa sulatetulla suklaalla.

Kevyempi versio, jätä kuorruttamatta!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Sokeri 13g51kcal0g12.4g0g0g
Fariinisokeri13g51kcal0g12.4g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g30g25kcal0.3g5.5g0.1g0.5g
Voi 6.2g45kcal0.1g0g5.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 31g107kcal3.2g21.8g0.4g1.1g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1g4kcal0g1g0g0g
Suklaa tumma 13g64kcal0.5g6.6g3.9g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana240g735kcal11.6g119.8g21.8g4.6g
Valittu annoskoko120g368kcal5.8g59.9g10.9g2.3g
Annoskoko puolitettuna60g184kcal2.9g30g5.5g1.2g
Arvot/100g100g306kcal4.8g49.9g9.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=276181