Lennumummin gluteeniton leipä

Liuota hiiva lämpimään veteen ja lisää fiberhusk.

Anna turvota 10 min. Sitten lisää suola, öljy ja jauhot.

Lisäsin myös kourallisen kuivattua nokkosta.

Kohotus n. 10 min, sitten joko sämpylöiksi tai pitkulaiseen vuokaan.

Ja taas kunnon kohotus ja sitten uuniin 200 astetta n. 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 30 grammaa

Lennumummi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 5g3.8kcal0.7g0.1g0g0.3g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g8.1g73kcal0g0g8.1g0g
Kaurahiutale 7.1g26kcal1g4g0.5g0.7g
Kauralese 10g36kcal1.8g4.6g0.8g1.8g
Soijajauho vähärasvainen 9g36kcal4.1g2.6g0.7g1.3g
Tattarijauho, Myllynparas12g41kcal1.6g8.2g0.2g0.6g
Pellavarouhe reformi luomu6.1g19kcal1.8g0.4g1.2g1.9g
Kaurajauho Provena (Raisio), annos 100g10g35kcal1.4g5.6g0.7g1.1g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g1g0.1kcal0g0g0g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana240g541kcal24.8g51g24.4g17.2g
Valittu annoskoko120g271kcal12.4g25.5g12.2g8.6g
Annoskoko puolitettuna60g135kcal6.2g12.8g6.1g4.3g
Arvot/100g100g225kcal10.3g21.2g10.2g7.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312880