Banana Bread

HUOM! Aineksista puuttuu 1/2 tl ruokasoodaa sekä 2/3 tl vaniljauutetta, joita ei löydy tuotehausta.

1. Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään kulhossa
2. Sulata margariini ja yhdistä munat, piimä sekä margariini ja vaniljauute keskenään
3. Muussaa ylikypsät (mustuneet) banaanit
4. Sekoita kaikki aineet keskenään, ÄLÄ vatkaa, vaan sekoita kevyesti, kunnes taikina on sekoittunut.

5. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka
6. Kaada taikina vuokaan
7. Paista 175 C uunissa keskitasolla noin 45 min tai kunnes kakku on kauniin ruskea.

8. Nauti!

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 23g78kcal2.3g15.8g0.3g0.8g
Tattarijauho, Myllynparas9g32kcal1.2g6.4g0.2g0.5g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 15g4.6kcal0.4g0.6g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g38g32kcal0.4g6.9g0.2g0.7g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 15g105kcal0.1g0g11.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 11g14kcal1.2g0g1g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 6.6g2.8kcal0.6g0g0g0g
Kaneli, jauhettu, annos 2g0.6g1.5kcal0g0.4g0g0.3g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Hermesetas -neste0.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana240g540kcal12.4g60.2g27.2g4.6g
Valittu annoskoko120g270kcal6.2g30.1g13.6g2.3g
Annoskoko puolitettuna60g135kcal3.1g15.1g6.8g1.2g
Arvot/100g100g225kcal5.2g25.1g11.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=321419