Pitaleipä

Mittaa kaikki aineet pataan, käytä 8 min. Anna taikinan levätä peitettynä kunnes se on noussut 2 kertaiseksi.

Paloittele 21 kpl 120g paloja, riivaa pyöreäksi.

Anna levätä 10 min peitettynä.

Kaulaa pyöreiksi leiviksi, vahvuus n. 50mm.

Paista heti, uunin lähtölämpö 240, laske 225 asteeseen.

Aika 8 min. ( kiertoilmauuni)

Reseptistä tulee n. 21 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Leipurihiiva
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi48g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 2.9g2.1kcal0.4g0g0g0.2g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy classico (Bertolli)2.4g22kcal0g0g2.4g0g
Hiivaleipäjauho, Pouta, 1 dl66g224kcal9.2g42.1g2g3.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana240g495kcal19.2g84.2g8.8g7.6g
Valittu annoskoko120g248kcal9.6g42.1g4.4g3.8g
Annoskoko puolitettuna60g124kcal4.8g21.1g2.2g1.9g
Arvot/100g100g206kcal8g35.1g3.7g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331108