Jauhelihavihanneskastike

142g palsternakka
176g lanttu
120g selleri
76g purjosipuli
148g sipuli
250g paistijauhelihaa, rasvaa 10 %
1 dl paseerattu tomaatti
5 dl vettä
1 rkl juokseva becel
cajunmauste
suola
mustapippuri
1tl tulista chilikastiketta

Kuori, suikaloi, viipaloi sipulit ja vihannekset.

Kuullota sipuleita hetki pannulla becelissä, lisää jauheliha ja ruskista se sipuleiden kanssa.

Lisää suikaloidut vihannekset pannulle, mausta, lisää paseerattu tomaattiliemi ja vettä.

Anna hautua parikymmentä minuuttia hiljaisella tulella jolloin voit samalla valmistaa vaikka täysjyvä tai vihannes spagetin :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palsternakka 11g7.1kcal0.1g1.3g0g0.5g
Lanttu 14g4kcal0.1g0.6g0g0.2g
Selleri, annos 50g9g1.3kcal0.1g0.3g0g0g
Purjosipuli 5.9g1.4kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)12g3.1kcal0.2g0.6g0g0.2g
Paistijauheliha 10%20g33kcal3.9g0g2g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)7.8g2.3kcal0.1g0.5g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 39g0kcal0g0g0g0g
Kasviöljyvalmiste 82%, becel, juokseva 1.1g8kcal0g0g0.9g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tulinen chilikastike (Spice up!), annos 200g0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana240g122kcal9.2g7g5.8g2.2g
Valittu annoskoko120g61kcal4.6g3.5g2.9g1.1g
Annoskoko puolitettuna60g31kcal2.3g1.8g1.5g0.6g
Arvot/100g100g51kcal3.8g2.9g2.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=359357