Suolainen kakku

Sekoita jauhot ja leivinjauhe kulhossa.

Pilko juusto, luumut ja kuoritut pistaasipähkinät.

Lisää ne jauhoseokseen.

Vatkaa munat, lisää vaahtoon öljy, maito ja jogurtti sekoita.

Lisää suola ja pippuria myllystä.

Lisää seokseen jauhoseos.

älä enää vatkaa vaan "taittele" seos sopivaksi.

ei haitta vaikkei olisi täydellisen sekoitettu.

Kumoa taikina pitkulaiseen kakkuvuokaan ja paista 180 asteessa 30-40 min.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 60 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gluteeniton karkea jauhoseos (Semper), annos 500g22g68kcal0.5g16.5g0.1g1.6g
Leivinjauhe 1.5g2.6kcal0.1g0.6g0g0g
Vuohen-valkohomejuusto (Rainbow), annos 50g14g42kcal2.9g0.1g2.9g0g
Pistaasipähkinä, Parrots8g52kcal1.7g1.3g4.5g1g
Viikuna, pehmeä , kuivattu10g26kcal0.3g5.5g0.2g0.9g
Kananmuna 50g(kpl)40g50kcal4.4g0.1g3.6g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g15g135kcal0g0g15g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)9g11kcal0.3g0.3g0.9g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana240g775kcal20.4g48.8g54.4g7g
Valittu annoskoko120g388kcal10.2g24.4g27.2g3.5g
Annoskoko puolitettuna60g194kcal5.1g12.2g13.6g1.8g
Arvot/100g100g323kcal8.5g20.3g22.7g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=375613