Kotipulla

Liota hiiva, sokeri, suola, kardemumma kädenlämpöiseen veteen.

Lisää kananmuna, vehnäjauhoista suurin osa ja öljy.

Alusta taikina kulhossa ja lopulta pöydällä.

Lisää tarvitttaessa jauhoja leivottaessa.

Pyöritä pulliksi ja paista 225C n. 10-15 min. Kypsyysasteen tiedät, kun väri on sopivan rusehtava, pullat kohonneet ja pullan ulkoreunat nousevat ylös pelliltä.

Reseptistä tulee n. 85 annosta ja yksi annos painaa n. 24 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 36g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 10g41kcal0g10.1g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g1.8g5.5kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Kananmuna, omega, 1 kpl3.3g4.2kcal0.4g0g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 54g185kcal5.5g37.7g0.6g1.9g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl12g107kcal0g0g11.9g0g
Hiiva 3g2.2kcal0.4g0g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana240g689kcal13g97.8g25.8g5.2g
Valittu annoskoko120g345kcal6.5g48.9g12.9g2.6g
Annoskoko puolitettuna60g172kcal3.3g24.5g6.5g1.3g
Arvot/100g100g287kcal5.4g40.7g10.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384693