Minttu-porkkanakakku

Vatkaa munat ja sokerit vaahdoksi.

Lisää öljy vaahtoon.

Sekoita kuivat aineet, myös jauhettu minttu mauste, (ei löytynyt listalta) seokseen ja raastettu porkkana.

Laita taikina n. kolmeen (3) vuokaan.

Paista uunissa 175-200 asteessa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 54 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Ropelli65

Ropelli65 sanoi...

Muista minttu vaikka sitä ei ole ojeen listassa!

lauantai 25.01.2014 klo 13:47

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, kuoreton 18g25kcal2.3g0.1g1.8g0g
Sokeri 24g96kcal0g23.6g0g0g
Vanilliinisokeri (oikeat arvot) (Pirkka), annos 1.5g2.5g10kcal0g2.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 41g139kcal4.1g28.4g0.5g1.4g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 10g88kcal0g0g10g0g
Porkkana 25g8.2kcal0.2g1.4g0g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana240g733kcal13.2g111.8g24.6g4g
Valittu annoskoko120g367kcal6.6g55.9g12.3g2g
Annoskoko puolitettuna60g183kcal3.3g28g6.2g1g
Arvot/100g100g306kcal5.5g46.6g10.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=400671