Gluteeniton kuitu-kuivakakku

Jauhota kakkuvuoka korppujauhoilla.

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita keskenään erillisessä kulhossa kaikki kuivat aineet, paitsi kaakaojauhe (jonka voi jättää poiskin jos haluaa).

Kaada vaahtoon kuivat aineet, rasva, ja jogurtti sekoittaen välillä.

Kaada seos kakkuvuokaan.

Paista 40-45 minuuttia 175 C alatasolla.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Nalanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai gluteeniton jauheseos (Raisio), annos 200g34g117kcal0.1g28.5g0.1g1.1g
Kananmuna kuoreton34g48kcal4g0g3.3g0g
Sokeri 14g58kcal0g14.2g0g0g
Rainbow juokseva rypsiöljyvalmiste (Bunge finland oy), annos 100g13g90kcal0g0g10g0g
Sokerijuurikaskuitu (Fibrex), annos 100g8.4g5kcal0.8g0.5g0g6.1g
Leivinjauhe 0.8g1.5kcal0g0.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.8g3.3kcal0g0.8g0g0g
Kaakaojauhe, fazer2.5g8.3kcal0.6g0.3g0.5g0g
Jogurtti, turkkilainen/kreikkalainen, rasvaa 10 % 13g15kcal0.5g0.5g1.3g0g
Korppujauho, luontaisesti gluteeniton 1.2g2.5kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana240g698kcal12g91.2g30.4g14.4g
Valittu annoskoko120g349kcal6g45.6g15.2g7.2g
Annoskoko puolitettuna60g175kcal3g22.8g7.6g3.6g
Arvot/100g100g291kcal5g38g12.7g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=430323