Pasta ateria

1.kuori ja hienonna sipulit, kuullota öljyssä.

laita samalla pasta vesi kiehumaan.

2.lisää tomaattimurska ja mausteet sipuleiden joukkoon.

(jos haluaa niin mausta chilillä ja välimeren yrteillä)

3.keitä pasta valmiiksi.

4.lisää lopuksi katkaravut kastikkeen joukkoon.

Voit toki myös käyttää äyriäisiä.

5.jaa pasta lautasille ja ripottele pinnalle juustoraaste.

1annos on noin 400kaloria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Heluna24
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental punaleima5.6g22kcal1.6g0g1.7g0g
Katkarapu 38g26kcal5.4g0g0.4g0g
Tomaattimurska 47g14kcal0.3g2.5g0.1g0.9g
Hunaja 0.6g2kcal0g0.5g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 5.2g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Täysjyväpasta Tortellini (Pastella), annos 125g23g59kcal2.3g10.1g0.8g1.6g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.5g4.2kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana240g256kcal19.4g26.8g7g5.2g
Valittu annoskoko120g128kcal9.7g13.4g3.5g2.6g
Annoskoko puolitettuna60g64kcal4.9g6.7g1.8g1.3g
Arvot/100g100g107kcal8.1g11.2g2.9g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=63471