Kesäkurpitsa-savulohivuoka

Suikaloi kasvikset noin sentin levyisiksi siivuiksi ja laita ne matalan vuoan pohjalle.

Ripottele sekaan savulohi ja mausta merisuolalla, sitruuna- tai mustapippurilla ym. Leikkaa pieniä juustokuutioita ruoan päälle (tai lado päälle halloumijuustosta leikkaamiasi siivuja).

Valele lopuksi ruokakermalla ja paista n. 200 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 56g10kcal0.3g1.4g0.2g0.4g
Peruna, keskikokoinen 60g7.5g4.5kcal0.1g1g0g0.1g
Paprika, punainen28g7.2kcal0.3g1.3g0.1g0.6g
Halloumi juusto (Pirkka), annos 100g9g29kcal1.9g0.1g2.3g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)9g15kcal0.3g0.3g1.4g0g
Savustettu kirjolohifileepala (Rainbow), annos 278g9g15kcal1.5g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana240g161kcal8.8g8.2g10g2.2g
Valittu annoskoko120g81kcal4.4g4.1g5g1.1g
Annoskoko puolitettuna60g40kcal2.2g2.1g2.5g0.6g
Arvot/100g100g67kcal3.7g3.4g4.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=353419