Broileri-riisilaatikko

Kypsennä riisi-kauraseos kanaliemessä.

Sulata pannulla oivariini ja lisää curry (1 rkl) ja sekoita hetki.

Lisää pannulle broilerisuikaleet ja sipulit ja ruskista.

Mausta seos mustapippurirouheella (½ tl). Kun riisi-kauraseos on kypsä, niin lisää joukkoon broilerisuikaleet, creme fraiche ja juustoraaste.

Kaada seos uunivuokaan.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio11g15kcal0.3g0.7g1.3g0g
Pizzamix juusto11g35kcal2.1g0.7g2.6g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu1.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Atria broilerin filesuikale maustamaton21g23kcal4.9g0g0.4g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos1.4g10kcal0g0g1.1g0g
Riisi & kaura, keittämätön (Risella) 0,5dl18g63kcal1.9g12g0.8g1.1g
Vesi42g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g1.1g3.2kcal0.1g0.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana240g310kcal19.2g29g12.8g2.6g
Valittu annoskoko120g155kcal9.6g14.5g6.4g1.3g
Annoskoko puolitettuna60g78kcal4.8g7.3g3.2g0.7g
Arvot/100g100g129kcal8g12.1g5.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81719