Punajuuri-jauheliharisotto

300 g raakaa punajuurta raastettuna (kuorittuna 350-400 g)
1 sipuli hienonnettuna
ruokaöljyä paistamiseen
400 g paistijauhelihaa
1/2 l ksvislientä
2 dl tummaa riisiä (kypsentämätöntä)
2 tl kynteliä (tai timjamia)
persiljaa silppuna

Kuullota punajuuri ja sipuli öljyssä.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää kasvisliemi, riisi ja kynteli.

Kypsennä n. 20 minuuttia aina välillä sekoittaen.

Mausta persiljalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 38g14kcal0.4g2.6g0.1g0.9g
Sipuli 7.5g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Ruokaöljy keskiarvo 1.8g16kcal0g0g1.7g0g
Paistijauheliha 10%50g85kcal10g0g5g0g
Kasvisliemikuutio 1.4g4.2kcal0.1g0.2g0.3g0g
Riisi tumma 21g74kcal1.5g15.3g0.5g0.9g
Timjami 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Persilja 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana240g392kcal24.2g37g15.2g3.8g
Valittu annoskoko120g196kcal12.1g18.5g7.6g1.9g
Annoskoko puolitettuna60g98kcal6.1g9.3g3.8g1g
Arvot/100g100g163kcal10.1g15.4g6.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181327