Kaalikeitto con juurekset ja jauheliha

Tärkeä yksityiskohta on ruskistaa aluksi pilkottu sipuli ja sen verran kaalta kun kohtuudella paistinpannulle mahtuu.

Sen jälkeen kaikki ainekset isoon kattilaan perunat, porkkanat ja varsiselleri tietysti pilkottuina sekä jauheliha sopivan kokoisiksi pieniksi palleroiksi pyöriteltyina.

Vähintään tunnin keittoajan jälkeen voikin sitten ruveta maistelemaan herkullista keittoa.

Suolan ja pippurin kokki on laittanut sekaan varovaisen maistelun myötä.

Reseptissä oleviin maustemääriin ei kannata tuijottaa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Nonno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali22g4.6kcal0.3g0.7g0g0.5g
Peruna, keskikokoinen 60g6.2g3.7kcal0.1g0.8g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g6.2g1.7kcal0g0.4g0g0.2g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka6.2g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Soijakastike3.1g1.9kcal0.2g0.3g0g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 6.2g8.6kcal1.2g0g0.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.6g4.6kcal0g0g0.5g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g0.6g5.6kcal0g0g0.6g0g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana240g66kcal4g5.2g3g2g
Valittu annoskoko120g33kcal2g2.6g1.5g1g
Annoskoko puolitettuna60g17kcal1g1.3g0.8g0.5g
Arvot/100g100g28kcal1.7g2.2g1.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=105691