Perunajuustomunakas

Pilko sipuli ja peruna ja pyöräytä ne öljyssä pannulla.

Vatkaa munien rakenne rikki ja sekoita tilkka vettä.

Kaada munaseos kuumalle pannulle.

Kun on hieman hyytynyt, lisää tomaatit ja juusto.

Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 33g18kcal0.5g4.3g0.1g0.3g
Kananmuna kuoreton 48g69kcal6g0.1g4.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 4.4g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 3.1g27kcal0g0g3.1g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 13g30kcal0.7g2.3g1.9g0.8g
Gouda 30% (viipaleet) (X-tra), annos 15g6.6g24kcal1.5g0g2g0g
Sipuli (kuorittu)12g3.3kcal0.2g0.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana241g342kcal17.8g14.6g24g2.6g
Valittu annoskoko120g171kcal8.9g7.3g12g1.3g
Annoskoko puolitettuna60g86kcal4.5g3.7g6g0.7g
Arvot/100g100g142kcal7.4g6.1g10g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274675