Pizza

Rahka, juustosta puolet , kananmuna, kauralese, leivinjauhe ja jauhot sekaisin keskenään.

Levitetään taikina pellille ja voi kaulita leivinpaperien välissä tasaiseksi.

Uuniin 200 astetta 10-15 min. Sen jälkeen täytteet ja takaisin uuniin n.15min.

Kannattaa käyttää syvää peltiä tulee nestettä jonkin verran ainakin itsellä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Upsukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahkavalmiste (Ehrmann), annos 100g27g16kcal2.5g1.4g0.1g0g
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)16g44kcal4.9g0g2.8g0g
Kananmuna 50g(kpl)11g14kcal1.2g0g1g0g
Kauralese myllyn paras 1dl=50g6.6g21kcal1.2g3g0.5g1.1g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 4.9g16kcal0.5g2.9g0.1g0.3g
Leivinjauhe 0.5g1kcal0g0.2g0g0g
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]8.2g10kcal1g0.2g0.6g0g
Katkarapu pienet (pirkka)14g9kcal2.1g0g0.1g0g
Savusuikale (Pouttu), annos 230g13g16kcal1.5g0.6g0.9g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g19g6.7kcal0.3g1.3g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana240g307kcal30.4g19.2g12.2g3.4g
Valittu annoskoko120g153kcal15.2g9.6g6.1g1.7g
Annoskoko puolitettuna60g77kcal7.6g4.8g3.1g0.9g
Arvot/100g100g128kcal12.6g8g5.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343020