Spagetti bolognese (karppi)

Paista sipulit ja jauheliha.

Lisää tomaattimurskat ja lihaliemijauhe.

Sekoita ja anna porista, että neste haihtuu osittain.

Mausta oreganolla, pippureilla ja paprikajauheella.

Tarkista suola.

Keitä spagetti, valuta ja sekoita kastikeen sekaan.

Lisää annoksen päälle reilusti juustoraastetta ja Nam!, herkuttelemaan.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 385 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 42g92kcal7.3g0g7.1g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)42g10kcal0.4g2.3g0g0.6g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 1.1g2.4kcal0.3g0.1g0.1g0g
Sipuli kuivattu 3.3g9kcal0.3g1.2g0.1g1.2g
Spagetti, hiilariton,375g (Dreamfields), annos 56g12g40kcal1.5g1g0.2g1g
Vesi21g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana241g308kcal19.6g9.2g15g5.6g
Valittu annoskoko120g154kcal9.8g4.6g7.5g2.8g
Annoskoko puolitettuna60g77kcal4.9g2.3g3.8g1.4g
Arvot/100g100g128kcal8.1g3.8g6.2g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=89110