Nizzan lohisalaatti

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.

Keitä papuja pienessä määrässä vettä, valuta ja sekoita joukkoon hieman salaatinkastiketta.

Paista lohiviipaleet pannulla nopeasti niin, että ne saavat kauniin värin.

Kuori ja viipaloi perunat.

Asettele vadille revityt salaatinlehdet ja nosta päälle pavut, perunat, viipaloidut tomaatit ja sipulirenkaat sekä pilkotut kurkut.

Koristele salaatti lohiviipaleilla, munalohkoilla ja oliiveilla.

Valuta päälle loput kastikkeesta

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 482 grammaa

Memppu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu, vihreä (Findus), annos 100g13g2.8kcal0.3g0.3g0g0g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)19g34kcal3.6g0g2.1g0g
Peruna, keskikokoinen 60g19g11kcal0.3g2.4g0g0.2g
Jääsalaatti (pussissa) (Järvikylä), annos 50g16g1.7kcal0.2g0.2g0g0.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g28g5.7kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Kurkku 6.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 2.5g5kcal0g0g0.5g0.1g
Kananmuna, keitetty 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)0.9g0.2kcal0g0.1g0g0g
Dijonsinappi, Maille, Original0.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 2.6g23kcal0g0g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana241g209kcal12.6g8.6g13.4g1.8g
Valittu annoskoko121g104kcal6.3g4.3g6.7g0.9g
Annoskoko puolitettuna60g52kcal3.2g2.2g3.4g0.5g
Arvot/100g100g87kcal5.2g3.6g5.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=242308