Jauhelihakeitto ohralla

Paista kuutioitu sipuli ja jauheliha pannulla.

Keihauta vesi ja lisää ohraryynit anna keihua noin 10 minuuttia.

Lisää vihannekset ja jauhelihaa.

Keitä pienemmällä lämmöllä siihen asti kun perunat ovat kypsyjä.

Nauti

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 482 grammaa

Petmol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen20g28kcal3.8g0g1.4g0g
Peruna, keskikokoinen 60g11g6.7kcal0.2g1.5g0g0.1g
Porkkana keitetty6.2g1.7kcal0g0.3g0g0.2g
Ohrasuurimo 5g16kcal0.4g3.2g0.1g0.4g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.5g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana241g109kcal9g10.2g3.2g1.4g
Valittu annoskoko120g55kcal4.5g5.1g1.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna60g27kcal2.3g2.6g0.8g0.4g
Arvot/100g100g45kcal3.7g4.2g1.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=290422