Jauheliha-perunavuoka

400g naudan paistijauhelihaa
1 rkl öljyä
1 sipuli
5 perunaa
2 dl kuohukermaa
1-2 tl ruususuolaa
mustapippuria
(valkosipulin kynsi)

Leikkaa perunasta ohuita viipaleita.

Kuullota sipulit öljyssä ja ruskista jauheliha.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Lado vuokaan ohut kerros perunoita, joiden päälle ripottele ruususuolaa.

Päälle jauhelihakerros.

Tee perunasta ja jauhelihasta kerroksia mielesi mukaan.

Lopuksi kaada päälle purkki kuohukermaa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Natschku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g38g23kcal0.6g4.9g0g0.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha50g83kcal9.5g0g5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 25g83kcal0.5g0.8g8.8g0g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.6g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.6g5.6kcal0g0g0.6g0g
Mustapippuri 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana241g393kcal21.4g12.2g28.8g1g
Valittu annoskoko121g196kcal10.7g6.1g14.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna60g98kcal5.4g3.1g7.2g0.3g
Arvot/100g100g163kcal8.9g5.1g11.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=357793