Jauhelihakastike

Ruskista Jauheliha ja mausta.

Laita lihat lautaselle odottamaan.

Hienonna suolakurkut.

Ruskista jauhot kuumalla pannulla ja lisää vesi, suurusta kastike vettä kiehuttamalla ja sekoittamalla, kunnes liemi on tasaista.

Lisää kasvisliemikuutio ja tuorejuusto.

Mausta ja anna kiehua hetki.

Lisää jauheliha ja suolakurkut ja hiukan vettä.

Sekoita ja anna kiehua miedolla lämmöllä n. 5min välillä sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 193 grammaa

Milliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g63g107kcal11.9g0g6.3g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)3.1g10kcal0.5g1.7g0.1g0.4g
Oivariini, 80 normaalisuolainen1.1g7.9kcal0g0g0.9g0g
Suolakurkku (Rainbow)3.9g1.2kcal0g0.2g0g0g
Vesi47g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Vsipuli light1.6g2.8kcal0.1g0.1g0.2g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.5g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.8g2.4kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana241g261kcal25.2g4.2g15.4g0.8g
Valittu annoskoko121g131kcal12.6g2.1g7.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna60g65kcal6.3g1.1g3.9g0.2g
Arvot/100g100g108kcal10.4g1.7g6.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=196014