Tomaatti-mozzarellapiirakka

Painele sulanut piirakka taikina vuokaan ja paista ~200 asteisessa uunissa n. 10 min. Ota vuoka uunista ja laita tomaatti-basilika tuorejuusto nokareita kuuman taikinan pohjalle ja levitä ne. Asettele tomaatti siivut taikinalle, ja aseta siivutettu mozzarella justo tomaattien päälle.

Ripottele puolitetut oliivit (n. 10 kpl) sekaan, sekä vihreää pesto nokareita.

Ripottele juustoraastetta ja asettele puolitetut (n. 6 kpl) luumu/kirsikka tomaatit päälle.

Paista n. 30-40 min. Nosta piirakka uunista ja revi tuoreesta basilikasta lehden palasia piirakan päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai50g186kcal2.5g16g12.5g1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g19g3.8kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Mozzarella light19g30kcal3.8g0.1g1.7g0g
Oliivi kivetön musta rainbow6.3g11kcal0g0.4g1.1g0g
Luumutomaatti pirkka, 83g10g2.1kcal0.1g0.4g0g0.6g
Pestokastike, Barilla all Genovese, n. 1 tl3.8g20kcal0.2g0.1g2.1g0.2g
Emmental juustoraaste 17% laktoositon (Arla), annos 150g6.3g18kcal2.1g0g1.1g0g
Viola tomaatti-basilika tuorejuusto (Valio), annos 200g6.3g10kcal0.5g0.3g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana242g563kcal18.6g36g38.8g4.2g
Valittu annoskoko121g281kcal9.3g18g19.4g2.1g
Annoskoko puolitettuna61g141kcal4.7g9g9.7g1.1g
Arvot/100g100g233kcal7.7g14.9g16g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175787