Kalatahna ja Pälkäneen perunalimppu

Loimukirjolohi n350g
Viola ruohosipulijuustoa 200g
turkisk naturel yokhurt 200g
tilliä
Suolaa
Mustapippuria myllystä
Sitruunan mehua ½ sitruunaa
Katkarapuja kuorittuja 3-4/leipä
Pälkäneen perunalimppuviipaleita 20 kpl siis 450g paketti

Sekoita yokhurtti ja tuorejuusto.

Lisää lohi paloina.

Lisää ½ dl tilliä oikein pieneksi silputtuna
Sekoita välillä hyvin.

Lisää suolaa maun mukaan.

Myllystä mustapippuria.

Purista ½ sitruunan mehu sekaan ja sekoita hyvin.

Tarkista suola ja maku.

Anna tekeytyä jääkaapissa tunnin ajan.

Laita leipäviipaleen päälle tahnaa reilusti ja 3-4 katkarapua koristeeksi.

Jos haluaa niin rapujen alle voi laittaa hiukan Tilliä koristeeksi ja ravut sen päälle.

Hyvää on!

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Loimukirjolohifileepala (Pirkka), annos 100g30g47kcal6.5g0g2.3g0g
Viola tuorejuusto ruohosipuli 13% (Valio), annos 5g18g30kcal1.3g0.9g2.3g0.5g
Turkisk naturell yoghurt (Lindahls), annos 100g18g23kcal0.7g0.9g1.7g0g
Katkarapuja (Apetit), annos 170g13g10kcal2.4g0.1g0.1g0g
Sitruuna kuorittu 2.6g1.1kcal0g0.1g0g0.1g
Tilli, tuore 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Perunalimppuviipale 450g (Pirkka), annos 40g39g94kcal2.9g18.5g0.6g3.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana241g409kcal27.6g41g14g7.4g
Valittu annoskoko121g204kcal13.8g20.5g7g3.7g
Annoskoko puolitettuna60g102kcal6.9g10.3g3.5g1.9g
Arvot/100g100g169kcal11.4g17g5.8g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=323988