Nakkikeitto

Keitä vesi ja lisää pilkotut ainekset veteen.

Keitä niin kauan, että perunat ja porkkanat ovat pehmeät.

Mausta suolalla.

Huom. nakeissa on suolaa, ota se huomioon.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, punnittu kuorineen 23g15kcal0.4g3g0g0.2g
Porkkana 10g3.2kcal0.1g0.6g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Nakki, Atria Kevyt Snack 11%15g26kcal1.5g1.1g1.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 70g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana241g90kcal4g9.8g3.2g1g
Valittu annoskoko121g45kcal2g4.9g1.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna60g22kcal1g2.5g0.8g0.3g
Arvot/100g100g37kcal1.7g4.1g1.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=391849