Kukkakaaliriisi intialaisittain

Hienonna kukkakaali esim yleiskoneessa.

Pilko sipuli ja kuullota pannulla.

Lisää valkosipuli ja mausteet, anna hautua hetken.

Lisää kukkakaali ja öljyä (voita), jos tarpeen.

Hauduta 10 minuuttia.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Akpatu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 91g22kcal1.6g2g0.3g2.1g
Sipuli 21g6.5kcal0.3g1g0g0.4g
Valkosipuli 4.3g4.6kcal0.3g0.7g0g0.1g
Oliiviöljy 2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Garam Masala (Santamaria), annos 44g2.1g6.6kcal0.2g1.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana241g117kcal4.8g9.8g5g5.2g
Valittu annoskoko121g59kcal2.4g4.9g2.5g2.6g
Annoskoko puolitettuna60g29kcal1.2g2.5g1.3g1.3g
Arvot/100g100g49kcal2g4.1g2.1g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=411664