Gluteenittomat suklaacookiet

Sulata voi. Rouhi suklaa ja sulata 50g voin joukoon.

Sekoita sokeri ja munat yksitellen hieman jäähtyneeseen rasvaseokseen.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

ja lisää suklaarouheen kanssa vuorotellen rasvaseoksee varovasti sekoittaen.

Sekoita tasaiseksi ja nostele lusikalla nokareita pellille.

Paista 200C 10min

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Hannuzka79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 18g127kcal0.2g0.1g14.2g0g
Leivontasuklaa, tumma (Fazer), annos 5g22g123kcal1.8g8.1g9.2g0g
Fin mix hieno jauhoseos, luontaisesti gluteeniton (Semper), annos 100g44g149kcal1.1g36.3g0.2g0.9g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 1.1g3.9kcal0.2g0.1g0.2g0.3g
Leivinjauhe 0.7g1.2kcal0g0.2g0g0g
Sokeri 15g60kcal0g14.9g0g0g
Siirappi 12g37kcal0g9.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 8.8g13kcal1.1g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana242g1026kcal8.8g137.6g49.4g2.4g
Valittu annoskoko121g513kcal4.4g68.8g24.7g1.2g
Annoskoko puolitettuna61g257kcal2.2g34.4g12.4g0.6g
Arvot/100g100g424kcal3.6g56.9g20.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=447785