Mausteveikon Speca te mbushura

Ota siemenet pois paprikasta.

Paista tällä aikaa jauheliha ja sipuli pannulla.

Kun ne ovat paistuneet, lisää pastakastike ja riisi.

Anna kiehua miedolla lämmöllä kunnes riisit ovat melkein valmiit.

Lisää persilja ja tilli.

Täytä paprikat jauheliha-sipuli-riisi-täytteellä.

Pistä uuniin, noin 200C, kunnes paprikat ja riisi ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Yargniathus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 48g14kcal0.4g2.2g0.2g0.9g
Kevyt paistijauheliha (Hk), annos 400g28g39kcal5.9g0g2g0g
Basmatiriisi (Rainbow), annos 75g5.3g18kcal0.3g4.1g0g0g
Sipuli 3.9g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaatti-chili pastakastike (Pirkka), annos 390g27g15kcal0.5g1.8g0.7g0.3g
Tilli, tuore 2.8g0.8kcal0.1g0g0g0.1g
Persilja 3.5g1kcal0g0g0g0.3g
Rypsiöljy 2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana242g216kcal14.4g16.6g10g3.4g
Valittu annoskoko121g108kcal7.2g8.3g5g1.7g
Annoskoko puolitettuna61g54kcal3.6g4.2g2.5g0.9g
Arvot/100g100g89kcal6g6.9g4.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136045