Manhattanin Juustokakku ala Atia

Sulata kattilassa voi, lisää keksinmurut, sekoita, laita vuokaan.

Sekoita tuorejuusto, muna, 2/3 osaa sokerista ja vaniljasokeri, sekoita.

Kaada seos vuokaan ja pistä uuniin 190 asteeseen 20 min.
Sekoita smetana, loppu sokeri ja vaniljavaahto, kaada vuokaan, pistä uuniin 10 min.
Anna jäähtyä ja laita sitten jääkaappiin.

Viimeiseksi kastike päälle!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Atia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora laktoositon margariini (Flora), annos 1g3.4g21kcal0g0g2.4g0g
Digestivekeksi (Lu), annos 400g11g51kcal0.9g7.7g1.8g0.4g
Viola maustamaton laktoositon tuorejuusto 13% (Valio), annos 200g23g38kcal1.7g1.2g2.9g0.6g
Kananmuna kuoreton 6.2g8.8kcal0.8g0g0.6g0g
Ruokosokeri12g50kcal0g12.4g0g0g
Smetana, Valio, hyla11g44kcal0.2g0.3g4.7g0g
Vaniljakastike (Vanhan ajan vanilja) (Valio), annos 100g11g23kcal0.4g1.4g1.7g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.6g2.3kcal0g0.6g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 6.8g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 6.2g25kcal0g6.2g0g0g
Mustikka metsä- 28g12kcal0.1g1.8g0.2g0.9g
Liivate 1.1g3.9kcal1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana242g558kcal10.2g63.2g28.6g3.8g
Valittu annoskoko121g279kcal5.1g31.6g14.3g1.9g
Annoskoko puolitettuna61g140kcal2.6g15.8g7.2g1g
Arvot/100g100g230kcal4.2g26.1g11.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=217665