Pekoni Sieni systeemi

Pilko sipuli ja pekonit paista pannulla viipaloitujen herkkusienien kanssa.

Lisää kerma ja mausteet maun mukaan (kuten maustepippuri, mustapippuri, suola.

Anna kiehua kokoon.

Kastikkeeseen voi lisätä hieman punaviiniä maun mukaan.

Sekoita keitetyn spagetin joukkoon ja tarjoile.

Annoksia 2-4, riippuen halutun annoskoon mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni rypsiporsas (95% lihapitoisuus) (Hk puolassa), annos 19g24g77kcal2.9g0.1g7.2g0g
Herkkusieni säilyke 32g5.5kcal0.7g0.1g0.1g0.8g
Sipuli 7.7g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 0.4g1.2kcal0g0g0.1g0g
Punaviini 7g5kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Täysjyväspagetti Sportti (Myllyn paras), annos 100g49g161kcal6.4g31.8g0.9g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana242g504kcal20.2g64.8g16.6g8.6g
Valittu annoskoko121g252kcal10.1g32.4g8.3g4.3g
Annoskoko puolitettuna61g126kcal5.1g16.2g4.2g2.2g
Arvot/100g100g208kcal8.4g26.8g6.9g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274981