Munakoiso-kesäkurpitsavuoka

Viipaloi ja itketä munakoiso ja kesäkurpitsa suolalla.

Huuhtele ja taputtele kuivaksi talouspaperilla.

Ota vehnäjauhoa lautaselle, pyöräytä jauhoissa ja paista pannulla pinta kullanruskeaksi öljyssä/rasvassa.

Puolita miniluumutomaatit.

Asettele kasvisviipaleita ja miniluumutomaatteja vuorotellen vuokaan.

Kuorruta juustolla.

Paista n. 25 min 185-asteisessa uunissa.

(Mukailtu tästä reseptistä: Siirry sivulle!)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 387 grammaa

Bbl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Munakoiso 39g8.7kcal0.2g1.2g0.1g1g
Kesäkurpitsa zucchini 34g6.1kcal0.2g0.8g0.1g0.2g
Miniluumutomaatti, annos 250g26g5.2kcal0.2g0.9g0.1g0g
Oliiviöljy 2.1g18kcal0g0g2.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.6g8.9kcal0.3g1.8g0g0.1g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste16g56kcal4.5g0.3g4.4g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen1.6g11kcal0g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana242g230kcal10.8g10g16.2g2.6g
Valittu annoskoko121g115kcal5.4g5g8.1g1.3g
Annoskoko puolitettuna61g58kcal2.7g2.5g4.1g0.7g
Arvot/100g100g95kcal4.5g4.1g6.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=278534