Rössypotut

Silppua sipuli ja kuutioi, perunat, porkkanat sekä lanttu.

Keitä kasvikset lähes kypsiksi lihaliemellä/pippurilla/voilla maustetussa vedessä ja lisää sitten keiton sekaan kuutioitu rössy.

Hauduta miedolla lämmöllä, kunnes rössy on pehmennyt.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Lurtsi90
AineksetMääräEnergiaPHRK
Veripalttu (Tapola), annos 200g13g30kcal1.4g2.2g2.1g0g
Vesi70g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g18g11kcal0.3g2.4g0g0.2g
Lanttu 5.1g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala1.5g4.3kcal0.3g0.1g0.3g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g7.5g2.1kcal0g0.4g0g0.2g
Valio voi1.1g7.6kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana242g114kcal4.4g11g6.4g1.2g
Valittu annoskoko121g57kcal2.2g5.5g3.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna61g29kcal1.1g2.8g1.6g0.3g
Arvot/100g100g47kcal1.8g4.5g2.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=322484