Kaalikeitto

Suikaloi kasvikset, sekoita ainekset kattilaan ja anna hautua miedolla lämmöllä pari tuntia.

Mausteeksi kasvisliemikuutiop tai pari

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g47g11kcal0.6g1.6g0.1g1g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka9g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Mutti paseerattu tomaatti (valkosipuli) (Mutti), annos 90g8.4g2.5kcal0.1g0.4g0g0g
Vesi47g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana242g35kcal1.8g5.2g0.2g2.6g
Valittu annoskoko121g17kcal0.9g2.6g0.1g1.3g
Annoskoko puolitettuna61g9kcal0.5g1.3g0.1g0.7g
Arvot/100g100g14kcal0.7g2.1g0.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=405913