Suklaamousse a la henna

Sulata tumma suklaa.

Erottele 5 munan valkuaiset keltuaisista.

Lisää kuudes muna + keltuaiset vatkaten sulan suklaan joukkoon.

Vaahdota erikseen valkuaiset ja kerma vaahdoiksi.

Lisää jäähtyneeseen suklaa-munamassaan nostellen varovasti.

Rouhi valkosuklaa ja lisää lopuksi.

Anna tekeytyä jääkaapissa pari tuntia.

OMNOM!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 413g588kcal51.6g1.2g42.3g0g
Taloussuklaa, Fazer250g1288kcal9.7g140g75g13.2g
Valkosuklaa panda, levy 130g100g559kcal8.4g55g34g0g
Vispikerma Flora 20%438g963kcal13.1g21.9g87.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2400g6795kcal165.6g436.2g477.6g26.4g
Valittu annoskoko1200g3397kcal82.8g218.1g238.8g13.2g
Annoskoko puolitettuna600g1699kcal41.4g109.1g119.4g6.6g
Arvot/100g100g283kcal6.9g18.2g19.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=286452