Suklainen sokerikakku(rasvaton)

1. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

2. Sekoita vehnäjauho, kaakaojauhe ja leivinjauhe keskenään.

Lisää seos siivilän läpi vaahdon joukkoon.

Sekoita varovasti nostelemalla tasaisesksi taikinaksi.

3. Kaada taikina margariinilla voideltuun ja korppujauhoitettuun kakku-/piirakkavuokaan ja paista uunissa 175 asteessa n. 30min.

Tarjoa esim.

mansikoiden tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Ridhei
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)721g909kcal79.4g2.2g64.9g0g
Sokeri 204g830kcal0g204.2g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai156g547kcal18.8g111g3.3g4.7g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 48g178kcal8.9g5.3g10.4g14.6g
Leivinjauhe 12g21kcal0.6g4.5g0g0.1g
Margariini 40%, rainbow/pirkka 24g85kcal0.1g0g9.6g0g
Korppujauho 34g123kcal3.5g25.2g0.3g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2400g5387kcal222.6g704.8g177g42.4g
Valittu annoskoko1200g2694kcal111.3g352.4g88.5g21.2g
Annoskoko puolitettuna600g1347kcal55.7g176.2g44.3g10.6g
Arvot/100g100g225kcal9.3g29.4g7.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103256