Lihapullat (luomusipulikeitto+kermaviili)

Luomusipulikeitto sekoitetaan kauraleseiden (tai korppujouhojen kanssa) kermaviiliin ja annetaan turvota 10 min. Sitten sekoitetaan joukkoon kananmuna ja jauheliha.

Seoksesta muotoillaan lihapullat ja paistetaan 20-30 min 200 c:ssa

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Juhaty
AineksetMääräEnergiaPHRK
Luomusipulikeitto 64g ps (Sysmän luomuherkut), annos 15g101g151kcal4.4g32.4g0g0g
Kermaviili Ingman 10%316g379kcal9.8g13.9g31.6g0g
Kauralese, Myllärin Luomu 1dl=50g32g81kcal5.8g14.7g2.4g5.1g
Kananmuna kuoreton 87g124kcal10.9g0.3g8.9g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 664g1511kcal126.2g0g112.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2400g4491kcal314.2g122.6g311.6g10.2g
Valittu annoskoko1200g2246kcal157.1g61.3g155.8g5.1g
Annoskoko puolitettuna600g1123kcal78.6g30.7g77.9g2.6g
Arvot/100g100g187kcal13.1g5.1g13g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=112745