Kaneliässät, 1 kpl 60 kcal

200g 60% leivontamargariinia
2 dl sokeria
1 muna
1 tl vaniljasokeria
1,5 tl kanelia
1 tl leivinjauhetta
4 dl vehnäjauhoja

Koristeeksi:

3/4 dl sokeria
2 tl kanelia

Vaahdota rasva ja sokeri.

Lisää muna samalla hyvin vatkaten.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää seos taikinaan.

Kääri taikina kelmuun ja anna levätä jääkaapissa muutama tunti.

Jaa taikina sitten osiin, pyöritä niistä pikkusormen paksuisia tankoja ja leikkaa ne n. 7 cm pätkiksi.

Pyöritä pätkät lautasella sokeri-kaneliseoksessa.

Muotoile tangoista leivinpaperin päälle s-muotoisia pikkuleipiä.

Paista 200 asteessa n. 10 min.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Power
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, 60%, Rainbow313g1723kcal2.8g2.8g188g0g
Sokeri 266g1081kcal0g266.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 86g123kcal10.8g0.3g8.8g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g6.3g25kcal0g6.2g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g6.3g23kcal0.2g5g0.2g0g
Leivinjauhe 7.8g14kcal0.4g3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 407g1398kcal41.5g285.1g4.9g14.3g
Sokeri 97g394kcal0g97g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g9g34kcal0.3g7.5g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2400g9630kcal112g1346g404.4g28.6g
Valittu annoskoko1200g4815kcal56g673g202.2g14.3g
Annoskoko puolitettuna600g2407kcal28g336.5g101.1g7.2g
Arvot/100g100g401kcal4.7g56.1g16.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=121022